Välkommen till Byrådagen

Insikter, strategier och kreativitet är i fokus men i en strukturomvandling är det lätt att gå vilse i processer. Så hur behöver byråerna rusta sig för att fortsätta vara en viktig partner till kunderna i framtiden? Hur driver man en byrå framgångsrikt och långsiktigt? Och hur kommer samarbetet mellan byrå och kund att förändras och utvecklas?

Det är några av frågorna som står i fokus på Byrådagen den 20 februari på Berns i Stockholm. Vi bjuder på insikter från Årets Byrå och studien Bästa Arbetsgivare – som Regi gör ihop med DIK och Resume. Seminariet består av presentationer och paneldiskussioner kring byråledarskapet, affärsutveckling och framtidens byråmodeller.

Läs mer här och beställ även dina biljetter till Byrådagen här: https://event.resume.se/Events/100000651/byradagen-2020/

Välkommen till Årets Byrå 2020
– Jubileumsgala på Berns –

Den 20 februari kommer Resumé tillsammans med Regi för 20:e året i rad kora Årets Byrå. Alla nominerade byråer bjuds in till Berns och under kvällen utser vi vinnare i 14 kategorier.

Nytt för i år är att vi utser Bästa Arbetsgivare som bygger på en studie som Regi gör ihop med DIK och Resume och eftersom Årets Byrå fyller 20 år i år kommer vi under kvällen även att dela ut ett hederspris.

Galakvällen startar klockan 18:00 och bjuder på mingel, middag, prisutdelning och fest. Självfallet vill vi att ni kommer till årets branschfest, anmäl dig och dina kollegor idag det är begränsat antal platser.

Läs mer här och beställ även dina biljetter till Årets Byrå 2020-galan här: https://event.resume.se/Events/100000647/arets-byra-2020