För andra året i rad har Regi i samarbete med fackförbundet DIK och Resumé genomfört studien ”Årets Byrå – Bästa Arbetsgivare”. Totalt kvalificerade sig slutligen 33 byråer och av dessa har 10 byråer nominerats.

– För Regis del är det extra intressant att kunna återrapportera såväl kund- som medarbetarundersökningar till landets byråer, med en unik möjlighet att jämföra sig mot branschen. De byråer som har fått de allra bästa omdömen från sina medarbetare är också de som nominerats, säger Robert Skölfman, vd för Regi.

– För oss som fackförbund är det viktigt att belöna de arbetsgivare som arbetar för en god arbetsmiljö. Särskilt i dessa tider är det extra glädjande att se att det finns bra kandidater då det har varit ett tufft år för branschen, säger Johanna Lindell, vd för DIK.

Byråerna som har nominerats i två kategorier, följer i bokstavsordning:

 

Kategorin 6-25M byråintäkt:

Kodamera AB

Miltton Insights AB

Mustasch Reklambyrå AB

Södra Tornet Kommunikation AB

The Bond Communication Agency AB

 

Kategorin 25M+ byråintäkt:

Esatto AB

Scream Mediabyrå AB

Westander PR Sverige AB

Viva Media Group AB

Volt AB

 

Årets vinnare offentliggörs på det kommande eventet den 11 mars. För mer information, vänligen kontakta:

Robert Skölfman, vd för Regi, robert.skolfman@regi.se, 070 770 53 85

Robert Stjernberg, pressansvarig DIK, robert.stjernberg@dik.se, 072-724 84 10

 

Om DIK
DIK är facket för alla som arbetar eller studerar inom kultur, kommunikation och kreativ sektor. DIK har cirka 20 000 medlemmar runt om i landet och ingår i Saco, Sveriges akademikers centralorganisation. DIK är partipolitiskt obundet.

 

Om REGI

Regi arbetar sedan 25 år med researchbaserad analys och konsultativ rådgivning som erbjuder ständig förbättring och kvalitetssäkring för att utveckla våra kunders verksamhet. Regi är specialiserad på research och erbjuder konsultativa tjänster inom investor relations, kommunikations- och advokatbyråbranschen. Läs mer på regi.se.