För tredje året i rad har Regi i samarbete med DIK – Facket för kultur, kommunikation och kreativ sektor och Resumé genomfört studien ”Årets Byrå – Bästa Arbetsgivare”. Totalt kvalificerade sig 33 byråer och av dessa har 6 byråer nominerats.

– För Regis del är det extra intressant att kunna återrapportera såväl kund- som medarbetarundersökningar till landets byråer, med en unik möjlighet att jämföra sig mot branschen. De byråer som har fått de allra bästa omdömen från sina medarbetare samt kvantiering av svar på frågor om arbetsvillkor och policy är också de som nominerats, säger Robert Skölfman, VD för Regi.

– Fackförbundet DIK ser fram emot att dela ut priset till den arbetsgivare som gjort de största ansträngningarna för att skapa en hållbar arbetsmiljö. På kort sikt kanske det inte alltid är det som gör att man vinner en pitch eller upphandling, men i det längre perspektivet är det avgörande för lönsamheten. Det känns roligt att få chansen att uppmuntra dem som verkligen bryr sig om sin personal och erbjuda ett sammanhang där det lönar sig, säger Johanna Lindell, VD för DIK.

Byråerna som har nominerats i två kategorier, följer i bokstavsordning:

Bästa Arbetsgivare 6–25 MKR:
Miltton Insights
Mustasch
Södra Tornet

Bästa Arbetsgivare 25+ MKR:
Volt
Wenderfalck
Westander

Årets Bästa Arbetsgivare offentliggörs på det kommande eventet den 9 mars.

För mer information, vänligen kontakta:

Robert Skölfman, VD för Regi, robert.skolfman@regi.se 070 770 53 85

Johanna Alm Dahlin, pressansvarig DIK, johanna.alm.dahlin@dik.se 08-480 040 10