54 kommunikationsbyråer i 8 kategorier har utvärderats av sina kunder. Idag offentliggörs de 35 byråer som är nominerade årets upplaga av branschstudien ”Årets Byrå Norge 2018”. Vinnarna för 2018 koras i Oslo konserthus den 8 maj.

Ett stort grattis till alla nominerade byråer! Deras kunder har sagt sitt och bevisligen är de nöjda med sina byrårelationer, säger Pia Grahn, vd för Regi.

Årets Byrå Norge arrangeras för tredje året i år och 54 byråer i 8 kategorier deltar. I år har rekordmånga svar inkommit från de norska kommunikationsköparna, hela 1167 stycken. Det är en rejäl ökning från förra årets ca 900 svar.

Tävlingsdelen i Årets Byrå omfattar 13 kriterier där allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang utvärderas.

-Att bygga goda, långsiktiga relationer mellan uppdragsgivare och byrå är ett viktigt och långsiktigt arbete som kräver mycket av båda parter. Branschen utvecklas snabbt och det händer otroligt mycket som påverkar både byråer och kommunikationsköpare. Årets Byrå är ett viktigt verktyg som hjälper byråerna att förstå vad deras kunder tycker är avgörande vid ett bra samarbete, säger Pia Grahn.

Det är tredje året som analys- och konsultföretaget Regi genomför branschundersökningen Årets Byrå i Norge. Årets vinnare offentliggörs den 8 maj 2018 vid en gala på Konserthuset i Oslo. Studien genomförs i samarbete med Dagens Näringsliv, ANFO, Kreativt Forum, Mediebyråföreningen och KOMM. Årets Byrå genomförs även i Sverige och i Finland.

HELA LISTAN PÅ DE 35 NOMINERADE BYRÅERNA: