Välkommen till Årets Byrå 2021 – i år ett digitalt event!

Regi AB genomför årligen en branschstudie för kommunikationsbyråer i Norden som mäter kundnöjdheten bland ca 4000 kunder.  Resultaten använder byråerna i sitt kvalitets- och förbättringsarbete. Studien är unik och byråernas resultat jämförs både mot konkurrenter, sin kategori och mot branschen. För 21e året i rad ska nu priset för Årets Byrå delas ut i samarbete med Resumé. Vinnarna i respektive kategori är de byråer som har högst kundnöjdhet. I år blir galan digital och anmälan till eventet är helt kostnadsfri.

På eventet i år kommer vi fokusera på förändring och transformation. Vi vill gärna flytta gränser och bryta ny mark. Det ligger också i den mänskliga naturen att utmana, förändra, omdefiniera och förvandla oss själva och det vi har omkring oss. Det kan förändra hur vi tänker och ser på världen. Undersökningen kan vara en potentiell initiativtagare till denna typ av arbete och kan fungera som inkubator för kreativitet och innovation.

Transformation är det nya normala. Och det är här och nu det händer.

Nytt för i år är vårt nordiska samarbete där vi på engelska bjuder på ett inledande segment och analyserar branschstudien utifrån ett nordiskt perspektiv. Under hela sändningen fokuserar vi på insikter från vår rapport och belyser dem med hjälp av en panel och intressanta gäster. Sist men inte minst så ska vi kora vinnarna i Årets Byrå 2021.

Välkomna till årets digitala event Transform the Norm den 11e mars 15:00.

Frågor kring mätning: Har ni frågor kring mätningen är ni välkomna att kontakta:

Robert Skölfman, vd på Regi AB
robert.skolfman@regi.se
070-7705385

SÄKRA DIN PLATS HÄR

 

Partners