Vi är en rolig och teamorienterad arbetsplats med målmedvetna och ambitiösa kollegor.  Vår strävan är att vara en attraktiv arbetsplats som attraherar och behåller rätt personer. Vi vill skapa utrymme för individuell utveckling och att våra medarbetare känner sig uppskattade, inkluderade och motiverade. Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm.


2019-05-30

Finskspråkig produktionsledare till Årets Byrå

Årets Byrå kartlägger hur nöjda Nordens största kommunikationsköpare är med sina byråer. Projektet genomförs i Sverige, Norge och Finland. I Finland expanderar studien och vi behöver därför en ny kollega som hjälper till att driva projektet framåt.

Du kommer att vara placerad på Regis kontor i centrala Stockholm. Ditt huvudsakliga fokus är att, tillsammans med projektledaren och produktionsteamet, driva Årets Byrå Finland. Du är med från ax till limpa. Arbetsuppgifterna kan bl.a. inkludera framställning av sifferunderlag och annat material, sammanställningar och analys, kundkontakt och översättning. Du kommer också att vara involverad i de andra projekten. Vissa resor kan även förekomma.

Som person är du positiv och flexibel. Du har en analytisk förmåga och är noggrann med ett detalj- och siffersinne. Du ingår i ett team där arbetsbelastningen stundtals kan vara hög. Vi ser därför gärna att du är stresstålig och resultatinriktad. Du är flytande inom finska och svenska, och talar god engelska.

Du ska ha högskoleutbildning inom relevant område.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start i augusti 2019.

Välkommen in med din ansökan senast 28 juni, till therese.malmgren@regi.se.


Om Regi:

Regi är ett företag som arbetar med researchbaserad analys och rådgivning för våra kunders ständiga förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling. Genom vår specialisering på utvalda branscher förmedlar vi branschinsikter och framtidsspaningar till kommunikationsbyråer, advokatbyråer och börsbolag. Vi sitter centralt i Stockholm och strävar efter en öppen och lättsam stämning på kontoret. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss!

För mer information besök www.regi.se