Tvåspråkig (Svenska/Finska) Nordisk Projektledare Årets Byrå

Regi befinner sig i en spännande fas där det händer mycket inom våra olika affärsområden och vi söker nu en driven Projektledare för Sverige och Finland.

Du kommer vara en högt värderad och uppskattad medarbetare i ett gäng som har väldigt kul ihop, gläds åt varandras framgång och utvecklar varandra i en omväxlande och intensiv vardag. Några gånger per år gör vi gemensamma aktiviteter och vi firar gärna framgångar i vardagen tillsammans.

I korta drag kommer dina huvudsakliga ansvarsområden bli enligt nedan som säljande, nordisk projektledare för Årets Byrå Sverige och Årets Byrå Finland.

Du hanterar svenska och finska i tal och skrift. Branscherfarenhet från kommunikationsbranschen/byråbranschen är meriterande. Du har en god insyn och kunskap om branschen i både Sverige och Finland. Erfarenhet av att arbeta med marknads- och kundundersökningar är meriterande.

Vi tror att du har en utåtriktad personlighet som gillar att kommunicera och vara talesman/expert på området. Du gillar att vara föredragande och har inga problem med och vara den som håller i ”stafettstaven” vid våra presentationer av studier och resultat. Dessa är mycket välbesökta evenemang.

Vårt ledarskap bygger på teamwork och även som huvudansvarig projektledare är tjänsten mycket operativ.

Det vi viktar högst är ditt säljande driv och att du älskar att skapa/göra affärer. Du väntar inte utan tar chansen direkt. Infinner sig ingen chans söker du upp den.

I denna viktiga nyckelrekrytering samarbetar vi med Andreas Flyckt på Sikta Group. Intresseanmälan sänder du till ansokan@sikta.se vid frågor når du Andreas på 070-7254836.