Pressinformation:

Toomas Tartu till Årets Byrå/Regi

 

 

Branschstudien Årets Byrå fyller 20 år och anmälningarna till Årets Byrå 2020 är redan i full gång. Deadline för byråer att anmäla sig är om en vecka, den 28 augusti.

Lagom till studiestarten förstärker nu Regi sitt Årets Byrå-team då Toomas Tartu, tidigare bland annat vd på Momentum i Göteborg och byråvalskonsult på Engage Marketing, börjar på Regi som senior konsult.

Toomas har mångårig erfarenhet både från byrå- och kundsidan och har jobbat i vår bransch i många år. Toomas och jag har jobbat med varandra förut och jag är mycket glad över att han nu förstärker vårt Årets Byrå-team, säger Pia Grahn, vd för Regi.

Toomas Tartu har redan börjat på Regi och kommer att arbeta som senior konsult/rådgivare.

Det skall bli väldigt roligt att få arbeta med Årets Byrå. Jag har följt Årets Byrå under många år och har fascinerats över den information som byråns kunder ger och hur viktig den är för byråns framtid. Jag ser fram emot att få träffa en massa byråer igen, säger Toomas Tartu.

Nya på Regi är även Emma Holmlund och Robin Jakobsson, båda produktionsassistenter, för Årets Byrå Sverige respektive Årets Byrå Finland (Vuoden Toimisto).

 

 

För mer information, vänligen kontakta:

Pia Grahn, vd Regi.

+46 70 768 81 01

 

Om Regi och Årets Byrå 2020:

Årets Byrå startades år 2000 av Regi och är idag den största branschstudien inom kommunikationsområdet där man utvärderar samarbeten mellan byråer och deras kunder.

Branschstudien stöds av Sveriges Annonsörer, Sveriges Mediebyråer, KOMM, Sveriges Marknadsförbund, Sveriges Kommunikatörer, Swedish Content Agencies, Svenska PR-företagen samt Sponsring och Eventsverige.